• Green Walls - Pereti Vegetali si Gradini Verticale

    Blog Green Walls - Pereti Vegetali si Gradini Verticale

  • Green Walls - Pereti Vegetali si Gradini Verticale

    Blog Green Walls - Pereti Vegetali si Gradini Verticale

Saculete cu lavanda

Saculete cu lavanda

In urma discutiilor cu persoane care au achizitionat saculete de lavanda, am observat ca exista o perceptie gresita despre cum se folosesc si cit de tare ar trebui sa miroasa.

In principiu, nu uitati ca saculetii de lavanda sunt plini de plante uscate, fara adaosuri de substante chimice (asa ar trebui cel putin ), care au rolul rolul de a face ca mirosul de lavanda sa fie extrem de puternic.

Spre comparatie, ginditi-va la cutiile cu plante medicinale, cum ar fi teiul. Toti stim ca teiul miroase foarte frumos, insa acest nu inseamna ca un saculet de tei ar aroma un apartament de 100 mp.

Saculetele de lavanda se pun in dulapuri cam 1 saculet / 2 metri liniari de rafturi. In camerele de locuit, ei se grupeaza cite 2-3 si se aseaza in diferite puncte, astfel incit sa poata acoperi intregul spatiu.

Ca orice planta uscata, in timp, moleculele care dau mirosul specific se epuizeaza, astfel incat saculetele trebuie inlocuiti. Dar se poate prelungi utilizarea lor daca – din cind in cind – ii frecati in palma astfel incit sa isi dea drumul la miros sau folositi 1-8 picaturi de ulei esential de lavanda obtinut din distilarea plantelor si nu in mod artificial, in laborator.

Nu uitati ca exista pe piata ulei de lavanda obtinut artificial in laborator, cititi etichetele cu atentie.

Totodata, persoanele se pot obisnui cu mirosul lavandei si nu il vor mai percepe la fel de puternic ca prima data, dar asta nu inseamna ca saculetul nu isi face datoria

In esenta, nu va asteptati ca saculetii sa imbibe locuinta de mirosul de lavanda, deoarece plantele nu fac acest acest. Mai mult, un miros extrem de puternic ar putea duce la o reactie adversa a organismului sub forma unor alergii.

Daca gasiti saculete ce miros foarte puternic, in mod sigur au fost tratati chimic.

De preferat este sa cumparati saculetii cu floare uscata 100% eco si separat sa cumparati uleiul esential, astfel incat veti avea controlul asupra produsului finit; veti fi siguri ca nu inspirati in casa compusi chimici in loc de lavanda.

Saculete cu lavanda 100% naturala gasiti pe www.saculeti-lavanda.ro

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Google+
Alaturati-va cercului nostru de prieteni prin Google+
Twitter
Fiti la curent cu noutatile din domeniul gradinilor verticale pe contul nostru de Twitter!
Facebook
Urmariti-ne si pe pagina noastra de Facebook!