• Green Walls - Pereti Vegetali si Gradini Verticale

    Blog Green Walls - Pereti Vegetali si Gradini Verticale

  • Green Walls - Pereti Vegetali si Gradini Verticale

    Blog Green Walls - Pereti Vegetali si Gradini Verticale

GreenWalls.ro - Pereti Vegetali

GreenWalls.ro

Green Walls va pune la dispozitie o solutie durabila pentru a aduce natura mai aproape si pentru a contribui la îmbunatatirea mediului si a microclimatului: amenajarea peretilor vegetali, cunoscuti si sub denumirea de pereti vii sau gradini verticale.

Gradinile verticale reprezinta o solutie optima pentru armonizarea naturii cu mediul urban, fiind potrivite atat in spatiile publice cat si in propriile locuinte. Conceptul de pereti vegetali imita mediul natural, în care o gama variata de plante cresc pe planuri verticale, folosind tehnici usor de adaptat în diferite locatii si pe diverse suprafete.

Pe langa beneficiile aduse mediului si calitatii aerului, gradinile verticale au un efect vizual deosebit si schimba designul unei cladiri sau al unui spatiu închis, ajutând la promovarea ideii de protejare a mediului înconjurator. Acestea nu surprind numai prin frumusetea plantelor ci si prin faptul ca sunt vii si în continua schimbare, iar inspiratia pentru fiecare gradina în parte vine din natura si din mediul natural al acestor plante.

Gradinile verticale pot lua diverse forme in functie de plantele preferate si sunt usor de intretinut. Fiecare gradina verticala poate contine o multitudine de specii de plante care formeaza un tablou vizual unic. Plantele sunt alese luand in considerare mediul in care se construieste gradina, cum ar fi climatul local, expunerea la soare sau la o sursa de lumina artificiala si contextul din jur, cu scopul de a crea o priveliste placuta pe tot parcursul anului.

Green Walls transforma orice cladire intr-o gradina vie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Google+
Alaturati-va cercului nostru de prieteni prin Google+
Twitter
Fiti la curent cu noutatile din domeniul gradinilor verticale pe contul nostru de Twitter!
Facebook
Urmariti-ne si pe pagina noastra de Facebook!